Wednesday, June 8, 2011

conteng-conteng

masiin......adoyai nelissa hang msk cam ner nie....td msk x rase pulak masin nya....dh makan masin pulak..ish2....ummm ri ni teman imie apply kolej memandang kan tuan umh dia suh byr seribu...tang maner dia nk gali ngan housemate dia lg 2org...Alhamdullilah sumer dh selesai.... ari ni sy x g pasa memandang kan cuaca yg kelam seperti mood sy skrg......bkn x taw nk wat aper juz mcm teringin nak main kejar2 ker...maen2 lompat tggi ker..lompat jauh ker...maen basikal ker..maen panjat2 ker..main badminton ker..syok gak dpt wat sumer tu..meaning teringin nk wat sesuatu yg extreme..eh jap maen layang2 pon syok gak....dh lamanya x maen..korang pernah maen wau??? sy x pernh...teringin nya.......

ooo br2 ni jumper seorg kwn yg dh lama nk tgk face to face(ceh mcm nk gaduh jer kn) hehehe..wah sgt tggi dan terasa rendahnya diri ni even dh pki selipar yg tapak tggi...ok pas tu mission nk cr tudung pink xberjaya sbb sumernya pink terang...ader pink lembut tp harga dia pon lembut jgk lah..bankrup lah mcm tu.....huhuhu...still hoping nk tudung wrna pink....

claz???ok kowt..semakin bersemangat tuk belajar even x paham sgt..ari2 kuar umh kul 7 sbb nk naik bus rapid..kalo x lmbt lh jwbnya smpi claz...ooo setakat ni dok sit dpn sbb tulisan lecturer sgt kecik...dpn is better than back.....unless dh xde pilihan kena lh dok blkg....ari2 msuk chptr br..ari2 jgk lah byk latihan kena wat..pas tu skrg sush sgt nk tutup mata...nk tdo...huhu...np?np? i miss EVA......pelok jer terus lena....

wah sgguh x menarik garapan tulisan tuk belog kali ini..tulis dgn xder emosi mmg cam nie...huhuhu...ok lah enjoy every second in ur life....even its hurt u...u have to make ur day alive...