Wednesday, December 30, 2009

dengan tetiber...

sombong..sombong giler..pas tu ckp saya yg smbong...aaaaaaaaaaaa tension...i hate thiz...$#&^%^I*&(*)(*)(!!!!!!!!!

saya bukannya sempurna...

pg2 lg kena bgun nk kena g skul tuk beli buku adik-adik saya...sek kebangsaan ok lg x lama sgt tp sekolah agama lama giler...adoi beli jer lh buku x yah lah nk borak2 sane borak2 sini...ingat x penat ker tggu lamer2..aduhai manusia...hmmm saya g skul pakai baju kurung..giler baik...huhuhu...mmmm tp ari ni dtg lg ujian yg besar wat saya...saya btol2 xde selera mkn...perut lapar tp x rase nk mkn..nelissa tlg lah jgn seksa diri sndri...kenapa blh jd mcm tu....susahnya biler nk terangkan sesuatu kt seseorg sbb kiter kena jager hati diaorg..hbz tu hati saya siapa nk jager...ader saper yg kisah dgn aper yg saya rasa..ada awk kisah..ada awk rasa...hmmm tanggung sendiri lg perit taw...saya nk hentikan tiada kuasa...apa perkataan yg sesuai tuk dikeluarkn..permintaan saya ni demand sgt ker???sush ker nk paham saya ni...syg ker kt saya kalo awk sndri wat saya terluka..wat rasa sakit....tolonglah paham..ajarlah saya mcm maner nk wat awak paham tnpa saya berkata-kata...saya bkn manusia yg sempurna...saya jd baik bkn dipinta untuk dibuli tp saya jd baik tuk rase dihormati... tolonglah hentikan semua ni...Ya Tuhan saya tau saya byk berdosa padamu..berikan saya kekuatan untuk hadapi ujian ni satu persatu....jangan biarkan air mata saya mengalir tanpa henti...hentikan semua..hentikan....

Tuesday, December 29, 2009

ini kisah kami semua...

tepat jam 9mlm saya sudah mengikut rombongan chek kiah..bkn nk g rmbgn khwn taw tp tuk cuti2 malaysia kt Langkawi jer...hehehe...perjalanan dimulakan dengan makan big apple...cedap2...tidak terkata...apelah saya ni bus br jer jalan dh start makan..x senonoh btol...ish...ish... nsb baik x hujan..tuk hilangkan bosan saya mendengar lagu sepanjang perjalanan...nsb baik bus ni x wat 7 perhentian kalo x biler lh nk smpi... dengan mata terpisat2 kul 10 pg sudah smpi di pelabuhan tuk naik feri..malangnya tiket tuk naik kul 12.30..pas tu tertunda smpi 1 lbh...wah sungguh penat menanti...saya pon g memberi tenaga pd hp yg sudah nyawa2 ikan...sangat mabuk naik bus nk mkn pon xde selera...tp ibu ngan papa sudah membeli saya set KFC tuk saya mkn..hehehe..tq2..love u too..mmm tuk mengelak mabuk lg saya membeli asam ngan byknya tuk dimkn..hahaha.... sudah smpi di Langkawi tourist guard membawa ke chalet sri bayu....well x seindah yg saya bayangkan...langkawi hanya sebuah perkampungan yg byk tmpt2 menarik tuk pergi...wah statement nya dh jd gitu..layanlah..

posing yg plg cute ngan ibu...



mmm kenalh sntiasa senyum even penat sesangat...



2nd day sehari suntuk berjalan..yg plg besh pat naik bot..serius cantik giler view kt situ...sumer cntik...air bersih..byk bukit bukau...cantiknya...mmm pas tu g makam mahsuri...g tmpt minyak gamat...g tmpt kain batik..g tmpt beras terbakar...n g plg gerun tp sonok naik kabel car..saya ni dah lah gayat tp control cool jer biler naik..haha...rmi giler org...smpi berjam kena tggu...view dr situ lg cantik...cantiknya..rase nk tgk jer lame2 smpi x mo balik sbb sgt cntik...pas tu aper lg tourist guard bwk tmpt tuk shopping..saya x shopping tp saya g mkn ngan adik..x larat tgk org rmi sgt..mcm semut...hahaha..mkn lg bgus...tp cr mc d x jumper yg ader KFC jer..huhu..kempunan nya ngan mc d...gitulah gamatnya rombongan chek kiah...tq for ibu n papa coz bawak ank dia join rmbngan nie...btw ibu ngan papa smbut diaorgnya annivesary kt langkawi...eppy anniversary yg ke 24tahun...

view plg cantik...







candid time....



time ni tangan kena gigit lebah..hbz bengkak...nk wat kejapon x blh..huhu..

Monday, December 28, 2009

mr lonely vs me

sweet sgt sweet...sweet nya...sweet giler...sweetnya...lorr dh kenapa ngan nelissa ni...ok nelissa stop saying that words..juz put in ur heart k...ti org annoying pulak dgr...wah ari tu saya kuar ngan mr. lonely...dh lamer gak x kuar ngan dia...saya rasa seperti di awangan pulak..nervous pon ader...np yerk...huhuhu..
harap2 x kantoi ngan kegugupan saya nie...kena berlgak cool kn...saya hanya memakai jeans ngan blous wrna hitam n putih..dikenakn dgn selendang hitam..very simple...pas tu high heels putih ngan beg tgn putih...make up nipis di muker..akseseri juz gelang n cincin..tampak sesuai biler digandingkn bersama...x nmpk sgt pon...hehehe...x bermotif untuk makeup...mmmm time tu hujan agak lebat hbz basah kuyup...tggu mr lonely lamer sgt smpi jd kering sumernya...wah gitu mcm g berjemur di padang pasir pulak..hahaha...tp lg malangnya x pernh terjadi dlm hidup kamus dwibahasa saya biler tgk wayang blackout..what the fish...sumer org jd pelik n terkejut...ader yg sibuk bermain2 ngan lampu seperti x pernh tgk lampu...budak2 ader yg menangis sbb kebosanan menanti..pihak wayang x ckp apepon biler dh blackout smpi ader org kuar tuk bertanyer..ader ker patot..x berhemah langsung...x taw ker sy sgt terigin nk tgk ceriter tu tetiber blackout...kecewanya msti sy x pat tgk agi..huhuhu...dah lah mntk refund x bg...ingat snang ker saya nk kuar ngan mr lonely..muler2 rase mcm nk marah tp x jd..well maybe ader hikmahnya..we must always think positif..positif ker??rase mcm kecewa sgt adalah...masa berlalu sgt pantas saya terpakse pulang awal sbb nk join rombongan chek kiah mlm tu...kempunan btol nk mamam mc d tp dapat mam big apple pon ok gak..even ari tu sgt kejap wat saya tp sgt eppy..sgt eppy dan sgt eppy..senyuman x lekang dr bibir nie...tq for mr lonely...u so sweet guy....don't ever compare me ngan taylor swift lg...huhu.. wah tetiber taylor swift munculkn...padahal dia x salah papepon...hehehe....




oooo sp agaknya mr lonely nie???adakah??biarlah rahsia..

Wednesday, December 23, 2009

jalan terbaik....

hari ni rase mata sush nk bukak tuk bgun pg...hati ni rase berat tuk bgun...tp saya kuatkn diri jgk untuk bgun...saya rasa sakit sangat kepala seperti bom mahu meletup...pikirkn sesuatu perkara yang tiada jalan penyelesaian terbaik untuk diri saya...saya x taw nk wat apa...saya btul2 tak taw..saya byk mintak pendapat org tntg hal ni..mereka kata saya perlukn yg terbaik untuk diri saya...apa yg terbaik??? apa yg patut saya pilih??huh buntunya..sy perlukn wktu..ntahlh berapa lama...sy sgt x kuat tuk melawan arus...xde siapa yg akn paham apa yg saya alami..sush ker tuk memahami saya...saya btol2 tersepit...semoger sem dpn akn berjln ngan baik...
i'm totally like thiz song coz i juz wanted osmeone to listen my heartbeat even once..

video

Tuesday, December 22, 2009

kisah saya...

hiyak..mlznya nk bgun pg nie..tp demi perut yg lapar kenalah bgun...emmm ubi kayu ngan sambal ikan bilis n teh o panas membuka selera saya pg ni....terasa mcm org2 dulu pulak...hehehe...selepas tu sy selesaikan sumer keja umah...mmmm than br mengadap lappy untuk tgk rancangan star king...setakat ni dh 20 episod saya tengok..ckup menarik...tp yg seronoknya pg ni saya dapat mesej dr seseorg yg lamer sy nantikan....wah sungguh x sangka...juz make my dreams come true...well smbl bermesej smbl dgr lagu korean yang berdendang di telinga...tetiba tgh syok mendengar ibu n papa menyuruh saya bersiap untuk keluar...dengan waktu yg singkat saya pon hanya mengenakan jeans dipadankan dengan t-shirt berwarna putih dan berselendang hitam...memakai jam tangan hitam dan kali ni saya tidak memakai gelang hanya memakai akseseri cincin di jari...mmmm berjalan sane...berjalan sini sehgga terhenti di KFC tuk mamam...dengan niat nak membeli big apple tp sygnya donat xciap lg tuk di jual...lmbt btol diaorg wat keja....apepon kuar jgk saya setelah lama terperap di rumah...hahaha...

gmbr ni diambik tnpa motif...



saya yg begitu comot...



adik2 saya yg poyo

Sunday, December 13, 2009

pc fair

fuh penatnya..rni giler org kt pc fair..x larat nk tgk org..aku tunduk jer..mlz nk pndg org...tp yg plg sedih aku tertinggal hp..ceh dua2 pulak tu...huhuhu....papepon seronok sgt ri ni....

Friday, December 11, 2009

FIGHT!!!!WATCHA!!!

Pang..pom..pin…well ari ni aku pat kuar so aku contact bell ngan ella nk hangout samer2…than kitorang pon g jusco tebrau…tgk muvies santau….not bad citernya….seram tp ader elemen lawak dlm tuh…mmm tp kapel sblh aku bising nk mampos..mcm x pernh tgk muvies…mkn mcm kt meja mkn…popcorn..twesties..ape kejadah ntah dia mkn….naik menyemak aku tgk….hmm than after tgk muvies kitorang mamam…kenyang2….pas tu kitorang round sejusco tuh….giler penat….tp aku rase seronok..sgt seronok dh lame x rase cam nih…huhuhu…..thanks to nabila lukman n nurul aqilah..ur gurlzz r the besh….kuar nie pon sbb nk bius be4 dpt result…biler dh dapat well terok sgt2…serius aku cam xde fell pulak….aku cam dh bius ati aku smpi aku xrase pape pulak huhuhu…apelah aku ni kn…hmm apepon aku akn trus berjuang n berusaha tuk capai segala cita2 aku..aku akn truskn usaha aku..gagal berkali x bermkner x blh bangkit lg..ini ujian dr Allah..aku kena lebih berusaha….NELISSA FIGHTING!!!!

Tuesday, December 8, 2009

masak oh masak..

hahaha..mmm skrg aku dh pndai skit masak...blh lah juz kena mahirkan lg masakkan aku...mmm besh sbnrnya masak ni..np lh aku x ambk bidang masakn blh jd cam chef wan...terkenal woo..tp nk ker dia jd sifu aku..mm aku rasa msti ank dia rmi gf kn..huhuhu...gf dia msti cantik..nmpk gayanya x patlh aku jd menantu chef wan..hahaha..berangan tol...papepon masak ni x sush maner...so gurlzzz belajar lah masak..serius x rugipon...mmmmm jgn biarkn lelaki ambk bidang wanita...hahaha...tp aku x nafikn lelaki pndai msk dr prmpuan..percayalah..huhuhu..mmm time out...jemput mamam...

Monday, December 7, 2009

voice

Well aku br jer katam satu drama Jepon..seriusly touching sgt2..setiap episode aku meleleh..tajuk citer ni VOICE…student perubatan yg ambk forensic berusaha mambantu org2 yg dh mati…mksdnya mcm even dh jd mayat..atas siasatan n kajian yg diaorg wat byk bnda yg terbukti disebalik kejadian…biler aku tgk citer ni br aku taw nk jadi dokter msti dikurniakn nilai hati yg tggi tuk menyelamatkan org..x sumer org ader hati ni…n bile kiter hidup org dapat dengar suara kiter tp biler kiter mati ader ker org nk dgr…so org2 yg keja forensik nil ah yg membantu menyuarakan suara org yg dh mati…mmm tp forensic kt Malaysia x sehebat forensic diaorg.. tp drama ni x sehebat drama jepon mr brain…jalan cerita sama cumer bg aku voice ni lg logic dr mr. brain dr segi makmal perubatan…mmm whateva it is aku skrg dh minat drama jepun sbb aku rase diaorg ader cara tersendiri dlm hidup dan aku sgt kagum..sbb tu Negara diaorg sgt maju…the end of my story is kalo korang nk rase dunia medic tgk lah citer voice..byk pengajaran..tq ella for give this story to me…tq sgt2…

raya x raya....

Yeah raya lg…tp raya kali ni sunyi sgt..even ader org dtg aku still rase sunyi..raya korban kali ni byk sgt mkanan so aku mkn lah puas2 maner bdn x gemok kn…mmm aftr tu lappy jerlh peneman aku ngan eva..hari2 aku tgk bnda yg samer..star king n we got married..sp yg kipas suh mati korea msti taw citer aper ni..aku sgt sonok tiap kali aku tgk bnda ni..kalo aku sedih aku akn tgk berkali2 without lajukan..x taw np sbb aku rase so sweet…very fun..n very entertainment…totally awesome…aku akn download bnda ni byk2 tuk hiburan aku spnjg cuti ni…hope ella ngan nisa serommate ngan aku lg sbb diaorg pon kipas susah mati Korean…skrg aku minat nikichun from 2pm..siwon from suju..wonder gurl…n yg plg suke..sgt suker…terlalu suker group ss501..diaorang mmg cool dgn lagu love like this…..totally like…

pizza hut!!!!

Sblm bekerja
Ari ni my 2nd day go to work..OMG!!!giler kekok smpi x keruan dibuatnya..jntung aku cam nk meletup…ari ni kena touch up tebal skit…memandangkan aku x reti sgt make up so aku pki toucp up jer…looks ok..seriusly kaki cam berat jer nk g..yerlah x selesa agi..aku sorang jer pki bj putih..aku jer lh kena buli…standardlh pekerja br….hmm aku agk isaw gak…xde sp nk support aku…aku rasa agk giler lh keja cam ni…hmm cuti kejap tp keja…mm aku sndri x taw aper motif aku…aku takot smpi meremang bulu roma aku…aku isaw ngan diri aku yg balik mlm2sepatotnya cuti ni aku ambk lesen tp x kesampaian sbb parents aku still x bg…hmm aku rasa aku perlukan semangat tp org bg aku tekanan.. mgkn ni yg aku patot terima diatas kedegilan aku ni…sedih2…
After work…
Well aku sgt tertekan..air mata aku bergenang jer..ri ni balik lg lmbt dr smlm..huhu takotnya…nsb baik ader org sudi ambk aku kalo x msti aku mcm org giler…tugas kali ni agk berat dr smlm…well aku kena bersihkan bar mknan…well serius aku xtaw..xde sp nk ajar aku mule2 smpi aku tanyer manager mcm mane than manager suh tanye org lain..cam tu ker manager….well aku mcm nk nangis time tuh…nsb baik ader sorang dak ni tlg aku..ajar aku cam maner..aku kena smpn sumer bnda kt peti ais besar so mstilah kt blkg…mmm than time aku kt blkg diaorg main simbah2 air…lg ckit aku nk kena kalo x basah kuyup aku dibuatnya….aku sorok kt blkg tp x selamat..endingnya aku sorok kt bilik manager..lantak lah kalo manager nk marah pon…than bila keadaan dh reda aku smbg balik keja…dh siap tetiber mesin bsuh pinggan rosak so kenalah using hand…well aku kena balik lmbt sbb aku kena lap sumer bnda dia basuh…as usual tu lah tugas dak br…olh sbb aku nk cpt aku tlg dak tu basuh…dan basuh…hmmm pas tu aku taw aku x setting meja agi..isawnya aku…pas tu…x sgka ader org membantu aku…seriously aku sgt terharu….dgn hati yg sgt kecut tuk balik sndri…aku pon on the hp yg dh lamer mati…wau ader 14 msg 10 miss call…everyone worried bout me coz x balik lg..serius jam nk tunjuk kul 12 mlm..bygkan plaza angsana dh gelap..be4 tu aku jumper manager mntk tkr shift…than manager kater awk x blh tkr 3 weeks aftr tu blh tkr..aku sgt terkilan….smpi jer umah aku borak ngan atok aku…atok aku suh wat 2 choices nk stop or sayangkan diri…than aku trus capai phone call yana tanye dia mcm2….than dia kater kt aku cabot ngan yakin sbb aku dh xde choices..than cr keja lain…tham sblm tutup mata aku nekad aku nk cabot keja…

So mcm2 yg aku dapat keja dlm 2 ari ni…byk bnda yg mengajar aku…even aku rase sonok tuk kerja tp sbb balik lmbt sgt aku x pat teruskn..sdh taw…biasalah keja penat maner ader keja x penat…tol x..aku sgt enjoy keja n aku harap sgt 1 ari nanti aku akn dpt keja yg sesuai wktu tuk aku…6 jam x duduk without drink n eating…lap pinggan lap sumer2….setting meja..lyn costumer…so sweet…manager pon dh kater aku blh ambk order..wau br 2 ari keja dh di upgrade kn…sp x sonok kan…tp aku terpkse berhenti sbb balik mlm..sbb x nk sushkn org..sbb x nk biarkn diri aku dlm bahaya..ni bkn alasan tuk x keja tp satu bnda yg kiter patut tahu sblm keja kiter kena taw g n balik mcm maner… well aku x menyesal sgt berhenti sbb pekerja kt angsana tu bkn lh friendly sgt..so aku x berkwn sgt ngan diaorg…sbb diaorg bajet diaorang senior so ape taraf nk kwn ngan aku yg junior ni….x cayer tanyer bell…oh yer tq pada bell n my cousin bersungguh2 ajak aku keja balik..aku sgt terharu…tp sorry aku dh nekad…tq for faz take me home safely n really concern bout me…I really miss my job….sob..sob..sob…

Thursday, November 12, 2009

story kiter....

Well time to say hye….mmm lots of story I nk citer..well exam I x hbz lg tggl satu paper jer agi….i hope I will do well..ok stop citer pasal exam….well I do lots of thing lately…tp I nk citer pasal makan dulu…mmm I ader mkn kt satu tmpt ni kt maner lgkn kalo bkn kt segar amat…so blh tahan sdp gak food ni tp lamer2 blh jd muak…n special drink….cam maner lh x gemok....kena g exerciselh cam ni...

nyummy..nyummy...



air biru tu mmg sdp..... ice lemon tea pon sdp..sumer sdp lh...



Than bout my clazmate yg sgt2 happening..ape2 pon blh jd…sebut jer D5B2 msti org taw…why?? Coz in my claz sumer nya hot2….bak kater org sekali pandang x ckup lah…iyeker??? Hehehe….

say cheese....dlm rmi2 ni ader lecterur Fin..kamsamida for teaching us....



Ohohoho bosan nya x taw nk wat aper…time tu yana cancel nk dating ngan I so I’m going tu Gunung ledang mandi manda tp yg x sonoknya kejap jer coz tetiber hujan turun..yg penting I sempat lemaskan diri kt situ..hahaha..than aftr x taw nk wat aper I pon ajak yana lepak mam..ending pat gak I jumper ngan yana….Btw tq for ella sudi temankan g gunung..tq sesangat…ti blh ajar renang yerk…mmm n liya n naim tq so much coz bwk kitorang g saner…so much fun...hahahaha…..

eppy!!super eppy!!



ella takot lemas eh.....



hehehehe....



Tut..tut..tut…msj dr hp I bunyi lah….yana ajk I teman dia meziarahi segar amat…rindu kt segar amat yerk cik yana….hehehe…hmmm well penat gak teman dia g saner n sini…hmmm than kitorang g tmpt memorial kami..memorial ker???hahaha maybe sbb I ngan dia jer yg suker marry brown….pas tu ayah yana hntr I pulang ngan selamat..tq ayah yana n tq yana for everything..jager baby green baik2 taw…

sudah2 lah tu cik yana...





baby pink....



Hmmm cuaca mendung jap agi msti hujan..ape nk wat ni..xde mod lh nk study…rumate I tdo..yg lg satu g jejalan kt melaka..yg lg satu dh blk dh….so I pon kemas2 skit brg…so I ader kotak lamer..tp nmpk cam x bermaya…so I pon create supaya jd sedap mata memandang..well I taw I x kreatif maner pon…tp ok lah ni….

cantik x???



pandangan dr sisi...



pandangan dr ats...



Tong!!tong!!!hmmmm ader 2 brg yg I dapat candid dr rumate I yg sgt happening…so she buy new clothes yg ader pink colour padahal dia x suker colour pink maybe coz I yg pilih mmg lah…hahaha…mmm than she like’s to open lappy all the day…siap I pon terjoin sekali..i mmg suker aper2 citer yg dia promote kt i…tp br2 ni yg plg besh citer we got married totally sweet..kamsamida ella…

lappy oh lappy...nsb baik x boom...



ella sesuailah....



I sakit..smpi nk demam nk tdo pon , nk makan lg x blh…..so someone care bout me…dia g kolej i..give flower n bubur…so sweet..this is beautiful thing that happens to me..tq for ur concern..really love u…than pas bp ari I dh recovered from sick….

tq for thiz beautiful flower....

Thursday, October 29, 2009

ini ker...

fuh lpz satu paper td tp serius x pat jwb sgt..aku isaw kantoi jer nanti...hmm apelah nasib..aku study lah bg nak giler kot...hmmm tp soalan tu mmg.....huhuhu....cam maner ni paper human resources kalo kantoi malulah...huhuhu...hmmm sem 5 lak tu..ntah lah kecewa ngan diri aku ni..aku x taw dh nk study cam maner agi....huhuhu..Tuhan tlg lah hambamu ini....mmm pas tu x taw np aku kck ati ngan member aku...serius kck..kalo blh nk elak jer...x nk tgk...hmmm yelah kn hdp dia mmg sempurna....ntah lah mgkn aku penat..kalo dia kt tmpt aku msti dia rase mcm tu..cuma aku mlz nk ckp...dia x taw penatnya aku buat...pndg ringan sesuatu perkara..whatevapon aku akn doakn dia berjaya final ni..sbnrnya aku bkn mntk dia hormat aku tp tlg lah pkr aper dia dh wat..maybe dia x nmpk sbb dia bkn kt tmpt aku...dah lah...sakit mmg dh hlg tp parut masih berbekas...

Tuesday, October 27, 2009

kisah mimpi aku....

pada mlm yg sepi...aku dibuai mimpi tp kali ni x bp nk indah sgt....ok lah..aku mimpi aku khwn...giler arr...plhn parents aku kire cam terpkse arr ikot...majlis pon x meriah maner tp mamat tu mmg kaya...than bapa mentua aku bwk kitorang g honeymoon kt india...india???x menarik btol...mmm tp lynlh bp mentua supportkn....pas tu...husband aku ader keja kt india..business matter so aku kuar jejalan ngan kakak ipar...jalan2 tetibe aku nmpk surgery n aku suh aku husband aku ambk..aku kater cpt coz aku sgt takot...aku ckp aku kt dpn surgery bertentangan ngan shell..n dia kater odw...pas tu dtg sekmpulan yg bwk senjata tajam n bunuh org..kitorang pon lari...takot....kitorang msuk dlm surgery tu...tp tibe2 yg lelaki jahat2 tu tuduh kitorang yg bunuh..x pasal2 kitorang kena tgkp...pas tu the end of mimpi tu xde sp dpt selamatkn aku ...cedih2...husband aku dh cube mcm2 cara nk lpzkn aku...sygnya dia kt aku...mmm khwn pkse kn...pelik nya...than rumate aku kejut aku bgun subuh..berakhrnya sebuah mimpi yg scary skit bg aku...mmm pas tu bout member aku yg konvo..dia dak DIIM...td dia call story kt aku mcm2 pasal konvo..giler besh...x sbrnya nk konvo tp giler sebak sbb yelah teringat pengorbanan parents kiter...hmm aku akn usaha sungguh2 tuk capai matlamat...aku kena gak..ha!!luper nk bg taw n aku rase yana kn aku ni pon taw...aku ni semanagt jer lebih tp bukak bukupon x..hampeh tol..hehehe...

Monday, October 26, 2009

ape nk jd nie????

Wah dh hbz dah main game sushi…the end of the game congrate coz I’m the king of sushi pas bukak 6 restoran kt jepun…hahaha…blh tahan interted games ni….pas tu dh hbz dh tgk citer mr. brain…seriously citer tu mmg besh..besh giler wa ckp sama lu…macam csi tp teknologi dia lg hebat..mcm2 ader…jelez giler ader skrin yg blh main tekan2 jer…akupon nk gak…mmm byk2 episod ader 2 yg scary…episode mkn org ngan gurl kena kurung 15 tahun..tetiber aku terpikir dak yg kena culik tu..ntah aper citer ntah….aku takot jer jd cam citer mr. brain tu..scary nya…yg plg pntg my rumate yg x bp minat japan tgk sekali…lain dan x bkn nabila lukman lah….1st time dowh tgk..aku rase kagum sesangat….hehehe…mmmm cam menariklah…tp dia tgk jap jer coz nk g study than aku lyn sorang2 kebetulan nisa tdo pulak tu..mmm my rumate lg sorang…yg lg sorang balik..eh lupe lak aku nk bg taw aku ader4 org rumate taw…mm smbg balik citer…tgh aku tgk drama ni byk kali aku dgr org ketuk pintu bilik tp xde sp2…geram btol…splah yg main ketuk2 ni..tp aku dgr dgn jelas…tp biler tgk xde sp2..kiri n kanan pon xde..kalo ader org main2 x kn dia blh hlg dlm bp saat..x logic..kalo dia lari msti dgr bunyi tp lgsg x bunyi aper2…n biasanya kalo org nk msuk bilik aku msti main bukak jer pintu….pelik2….aku citer ngan rumate aku pon diaorg senyap jer…yelah2 khayalan aku jer..huhuhu…splah nk cy citer2 ghost ni kn….nsb baik lah baby2 bell temankan kalo x seram gak aku..ala bel blk lak baby pon xde..splh nk teman aku pas ni…huhuhu..takotnya….btw sok aku ngan ella nk g jejalan kt segamat…mmm ni sbb plan aku g melaka x jd..plan aku g kl pon x jd..cedih btoll..segamat pon segamat lah…..jalan ngan ella besh ckit….aku blh bwk dia round satu bndr segamat…..n ella ajak aku main basikal..peh sgt menarik..aku mmg suker aktiviti2 cam ni..blh hlgkn tension…n x kire apepon berlaku mlm ni aku kena ciapkan gak nota2 aku yg terbengkalai td gara2 perut dh berbunyi….hehehe…hmmm rindu kt ibu n papa tp still degil x nk balik umah n xnk call..np ntah..jiwa kacau..huhuhu….

Sunday, October 25, 2009

MR. Brain

mmmmm ari ni tgk citer penyiasatan MR. BRAIN...kelakar tp bijak...lain ckit dr CSI...mmg menarik...pas ni nk study lah...isaw x bacer aper2 agi...hmm isawlah ibu x baik demam agi..papapon sama..tp aku tetap x nk balik umah...hmm sbb aku takot aku wat perangai....mmmmm blum mam agi..mlznya nk cr mknan..hamster senyap pulak lh time2 cam ni...rase sunyi..ader bunyi cicak yg bermain kejar2...hahaha..hope setiap saat yg berlalu adlh hr yg indah.....sayang kt sumer...

Saturday, October 24, 2009

tik..tok..tik..tok...

hari ni x wat papepon..
dr pg smpi mlm tgk citer jer...
nk study malaz n xde mood...
hmm jelezlah tgk2 kwn2 aku dh grade..aku jer x grade agi...
ni gara2 sbb aku tukar kos...
kan dh lmbt grade...
huhu cedihnya...aku nk grade same ngan korang tp x pat...
cedih bangat ni...
mmmmmm sok kena study..
dh x blh nk tgk citer agi...adoi mata dh ngantok mintak tdo....
hmmm dlm dunia ni mcm2 hal berlaku n kdg2 aku x paham np perit sgt aku nk terima...
aku rase stress pon ader...kalo lah aku blh wat ape yg aku nk kn besh..ni x..terbeban dgn mcm2 masalah...pas tu mlz nk pikir..ramai sgt org marah kt aku tp aku still wat x taw...aku rase penat tuk mendengar dan melihat...aku perlukan ruang..kalolah ader org bawak aku jauh dr tmpt ni..bawak aku tuk ketenangan..kn besh...

Saturday, October 10, 2009

kini...

ri ni ari sabtu sok dh ahad...ader test fin tp x study lg..hmm bkn mlz tp xde mood nk study...rase bosan n rase takot...hmmmmn aku kena usaha tuk study ni alox aku sendiri gak yg menyesal...huhu....tlg doakan saya pat jawab n moger2 sy rase eppy...

Friday, October 9, 2009

gigi oh gusi

adui....sakitnya gusi ni...bengkak sgt2...smpi nmpk kt pipi....ni gare2 gigi bongsu nk tumbuh...x blh nk tdo...sakit sgt2...huhu....nk g jumper dr gigi tp takot lah pulak..tgk lh cam ner...kalo blh nk g...biar krg cikit sakit ni...mmmm sakitnya...huhuhu....mmm mission ri ni:

study ob cikit
study fin cikit
kemas buku2...
tdo...
g jumper dokter...
mkn bubur...

hope tercapai mission ni..

Friday, October 2, 2009

ntah pe2 ntah

masa yang semaki cemburui aku watkn aku x pat nk update kt blog ni sebanyak yg ku mahu...semakin byk test semakin uat bosan meninmpa2 kt aku..tekanan semakin besar tuk teruskan perjuangan yg makin tipis tuk berjaya..hmm maybe aku dh giveup cecangat...penat...ntahlah,padahal x wat pepon..dok dengar lagu smbil tgk ceriter..hmmm aku pon dh rase bosan tuk wat tu...hmmm korang bacer pon dh bosan...zzzz........@#@$#@%$%

Sunday, September 20, 2009

raya!!!

ari raya semua org gembira..
biler raya hantu sumer dh kuar...
huhuhu takotnya...
semoga raya ni bermkne tuk kiter sumer...
selamat ari raya wat semua...
maaf zahir also batin...hehehe...

Tuesday, September 15, 2009

kisah kami..

wah pe lah nk jd ri ni..clz yg sepatotnya kul 4 aku ingat kul 2..punyelah semangat..ish..ish..kena tukar bj balik...adoi sakit btol pale so aku pon tdo lh jap..pale sgt2 sakit...rasa mcm nk hantuk kt dinding jer..selau sgt cam ni..x taw lh np..kn besh kalo blh dapat taw...x suker lh nk jumper dokter2 ni...mmmmm hbz claz jer terus kuar g mamam...so kitorang decide buker kt old test..miey mamam nasi ayam blackpaper (not bad)sal mamam mee hainan(not bad)im ngan liya mam nasi goreng kmpg (byk sgt) n aku mkn mee curry...(blh tahan)..kitorang pon mkn sungguh2 coz lapar sgt2...pas tu kitorang celoteh2 skit than balik...tp aku,liya ngan im singgah g beli ns lemak..srius sdp sgt ns lemak ni...korang try lah gak...mmm im ngan liya dh balik mlm ni beshnya...hope diaorg smpi ngan selamat...hmm aku pulak byk keja kena wat..aku kena capai segala mission yg aku plan...aku x taw nk g claz sok coz aku x paham lh aper yg di ajar..ti msti aku blur2...huhuhu cam ner ni...sok balik ngan miey aftr claz...x sabarnya...cuti semggu tp aku terpkse berkorban tuk study skit2..kalo x mmg nyesal..pas raya jer ader test 2..kena score beb coz test 1 dh hancur...kena gak..harap2 blh study kt umah time rayer2 ni...princesshuhu mintk ampun maaf if ader salah n silap...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...jgn luper main bunge api...

it's secret....




ugly face ker???




what the face???




talk to the hand




ni lah stesyen ketapi yg tiada penghujungnya...

buku tidak bermutu

Noni masuk ke sebuah perpustakaan dan berdiri di depan seorang pegawai perpustakaan tersebut sambil berkata, “Saya mahu komplain!”“Ada apa, Cik?” petugas perpustakaan bertanya.“Minggu lalu saya meminjam sebuah buku dari perpustakaan ini, dan buku tersebut sangat tidak bermutu!” jelas Noni.“Kenapa pula Cik?”“Hurufnya kecil-kecil, tidak ada ruang di antara perkataan, tidak ada perenggan, semuanya hanya huruf-huruf, tidak ada gambar menarik, dan yang paling menyedihkan, buku itu sama sekali tidak menceritakan apapun padahal ada banyak nama orang di dalamnya!”Petugas perpustakaan itu langsung terbeliak dan berkata, “Aha …. Jadi Andalah orang yang membawa buku telepon kami yang hilang minggu lalu!”

ungkapan cinta

Teruna: "Akhirnya inilah saat yang aku tunggu sekian lama."
Cewek: "Apakah kau rela kalau aku pergi?"
Teruna: "Tentu Tidak! Jangan sesekali kau berpikiran seperti itu."
Dara: "Apakah kau mencintaiku?"
Teruna:"Tentu! Selamanya akan tetap begitu."
Dara: "Apakah kau pernah berlaku curang?"
Teruna: "Tidak! Aku tak akan sesekali melakukan hal seburuk itu."
Dara: "Maukah kau menciumku?"
Teruna: "Ya..."
Dara: "Sayangku... Sesudah 5 tahun nikah..."
Sila baca dari bawah ke atas.

cara berchatting..

Bila ada user tanya kat room:"kau orang dengar tak aku on lagu?" jawab:"kau ingat aku pekak ka?" Bila ada yang tanya:"apsal room ni tak meriah eh?" jawab:"ni bilik mayat da, kau nak meriah gie pasar sana" Bila ada yang tanya:"PC aku ni asik hang la,sape leh tolong aku?" jawab:"kau campak je PC kau tu kat sungai"

cucu dan atok..

"Mengapa tak seperti kawan sebaya kau?" Seorang atuk tegur cucu dia yang tak cemerlang dalam peperiksaan.
Atuk: "Tengok kawan-kawan sebaya cu, semua lulus tinggi-tinggi. Cu ini asyik internet, tv atau main bola. Bila nak belajar??? Besar nak jadi apa???" (Atok marah tahap tertinggi)
Cucu: "Atok asyik bandingkan dengan kengkawan yang lain. Cu tak pernah pun marah bila atok tak sama seperti kawan-kawan sebaya atok yang lain."
Atuk: "Tak sama apanyerr???"
Cucu: "Kawan-kawan sebaya atok semua dah jadi arwah kan?"
Atuk: "?...?...?...?...?...?"

Diam ketika makan

Sebuah keluarga yang terdiri dari ayah, ibu dan seorang anak sedang makan malam bersama. Anak : "Ayah, di..."
Ayah : "Diam! Sewaktu makan tidak boleh bercakap!"Setelah selesai makan...
Ayah : "Nak, waktu makan tadi apa yang ingin kau katakan?"
Anak : "Ayah, di daun salad yang ayah makan tadi ada ulatnya!"

budak kecil..lelaki tua dan cokelat...

Seorang lelaki tua sedang berehat di bangku taman bunga. Datang seorang budak kecil duduk disebelah. Si budak mengeluarkan cokelat dari poket lalu menjamahnya. Habis satu, dia mula lagi satu. Dan lagi. Dan lagi. Si tua memerhatikan sekian lama. Apabila budak kecil mula hendak makan cokelat yang ke-10, dia mencelah, "Nak, pakcik nak bagi nasihat sikit" Budak kecil melihat sambil mendiamkan diri. "Kalau makan banyak sangat makanan ringan, tak elok untuk kesihatan dan gigi rosak!" Si budak berkata,"Datuk saya ada nasihat juga." "Dia pun kata jangan makan makanan ringan?" "Tak. Dia kata JANGAN MASUK CAMPUR HAL ORANG LAIN"

miss mission impossible

mission today:

1.siapkan eco

2.wat essay

3.edit slide KIK(mail kt P.Norzie)

4.basuh baju(maybe)

5.makan dgn mereka2(miey,liya,sal,qis)

6.tdo kejap

7.ambik lagu kt ella

8.update music in phone

9.main games

10.tgk muvies

11. kemas barang sok nk pulang

hope mission tercapai....huhuhu byknya...

sungguh x larat...cayerlah!!!

wah jam tepat kul 1.30 pg..serius ngantok tp mcm2 kena wat ni...x taw lh biler nk ciap..serius badan dh x larat..ni pon dh kire tahap pakse...adoi cdpnya tgk ella tdo..nisa still sungguh2 wat keja..bell pulak x jumper jln balik..hehehe...mane ntah dak ni g...mm td ader metting..syukur coz berjln dgn baik n ok...tp byk bnda kena btolkn...hope pat ciapkn as soon as possible...hmm dh x larat ni...hope sok larat g claz...mission ari ni..ciapkn sumer kejer...kurangkn tdo..byk kn beribadah...nelissa aza2 fighting!!!!wah dh ngantok sgt ni...zzzzzzzz.....

Monday, September 14, 2009

celoteh d'pg...

ngantok??maybe...malaz???maybe....kusut???maybe..mm pg2 dh serabut..x tawlh np...my rumate is gud coz diaorg x tdo pon after sahur....very gud...mmm x sgka raya dh nk dekat..preparation x wat lg...bersungguh ckp ngan papa belikan cat colour pink tp msti papa ckp sp yg nk cat..mstilah aku coz aku btol2 nk cat..hahaha...mm kenangan be4 aku pindah dr umah ni..huhuhu..pindah lg...x syok btol..even aku xde kwn kt cni coz majoriti kt segar amat tp aku dh biaser kt cni...mmmm cedih2...lg 3 ari mau pulang..aku dh bersiap sedia tuk nganyam ketupat..wat my favorate kuih raya... lastly aku nk kemas umah clean n clear...mm ni lah saat nk buli adik aku...hahaha...mmm xde semangat pon nk raya coz isaw pasal study..isaw sgt..sem ni terok giler study...x taw np...aku kena improve..kalo x hbz lah...hidup ni dh x bermkne lg..huhu...nelissa chayok!!!

Thursday, September 10, 2009

mencari mlm lailatul qadar...

wah dh hbz dh test...mm dh lh lmbt 15 minit..nsb baik leh jwb..yg x pat kiter main goreng jer...harap2 ok lah paper kali ni..hbz jer test my frenz ajak minum2 so kuar lah g old test..mm testing minum white cofee sdp gak...pas tu kitorang pon bergosip lah sakan...dh lamer x lepak cam ni kan...mmm yg penting pas ni nk main games pas tu tgk citer....cam lpz gian pulak...alamak slide KIK x siapkn agi sok dh nk meeeting...pening2...sush gak wat bnda ni...nsb baik lah KIK group ni mmg msg2 otak giler2 kalo x msti dapat tekanan mental...hahahaha....mission tuk ri ni n sok...siapkan slide KIK n basuh baju..ala bkn mlz nk basuh tp asal ader masa nk basuh msti ader org basuh...huhuhu...hope mission kali ni berjaya....hmm nk citer ni tgh odw nk balik kampus tiber2 ader kabus tebal giler...serius scary...tp bulan posekan nsb baik xde pe2...pas ni x mo tgk citer ghost tp my rumate beria ajk tgk citer Real pocong....serius x berani sgt2....God bless me...


serius white coffe ice blanded mmg cdp....ngan fresh orange ni...




gadis ni dah berpunyer ker????



tgk menu punyerlah lamer..last2 x order aper2...hehehe...kelakar lh kamu ni...



Qis x mo cedih2 taw..u strong gurl...

Wednesday, September 9, 2009

sharing is caring ker???

Hmmm kater org sharing is caring tu sgt bermkner..akupon rase cam tu…lg2 kalo sharing dgn org yg tersyg kan…tp mlangnya ader limitation…tu x blh ni x blh…np msti nk sembnyikan sesuatu…bg jer lah taw kan..x sush pon…kdg2 aku suker wat spekulasi sndri…mmm means that msti ader smthg wrong… tp ti org kater fitnah pulak tp dia wat kiter ckp cam tu sp suruh kan..hehehe…np x nk sharing..sbb takot ego jatuh..ker takot pecah tembelang…teringat pulak dulu aku x kisah pon nk sharing ker x nk sharing ker smpi satu masa rupenya dia mainkan aku..start dr tue aku rase kecewa sgt ..kecewa sbb semua adlh penipuan…korang nk ker aper yg korang lalui satu penipuan msti x nk kan..aku rase hal ni lg trok dr wat kontrak cinta kan…sbb sumenya palsu…hmm salah ker kalo nk sharing..kater cikgu blh hlgkn beban dr tekanan mental…aku suker sharing sumer bnda dgn org yg aku syg…x kire aku marah ker,sdh ker, eppy ker ataupon brg2 aku ker tp kalo member aku x nk sharing ti lain jdnya...sush gak kan…x pasal2 bermain dgn air mata…huhuhu x mo lah…aku nk dia taw.aper aku rase even telinga dia sakit dengar tp dh lame2 aku cam dah takot nk sharing sbb sharing is caring dh x bermkner lg..dah malap…kdg2 hanya dibuat perangkap untuk aku..hehehe takotnya…

bad day!!

Fuh hbzpon claz tuk ri ni tp kena prepay tuk test OB…serius td aku x nk g claz eco coz ngantok tahap giga…huhu…tp member2 aku tarik aku g claz gak..aku pon g lah…kalo diaorg perasan mmg dr awal claz aku x senyum pon..muker aku serius kot wat nota OB….mmm td ader present kt claz n tiber that one person tu jer psyco org…means that dia tanye mcm2 soalan coz dia kater muker msg2 nmpk boring…aduhai bkn boring lah pandai tp ngantok…kiter kalo ngantok bnda kt sekeliling pon jd cam xde.. menarik cam ner pon korang present kalo dh ngantok mmg ngantok lah…aku taw mmg korang presnt sgt2 bgus..kalah aku ni ha yg gagap giler…nk sebut pon blh tergeliat lidah…hmm tp seriusly aku x suker dia psyco org cam tu tp bg aku mmg bagus pon dia wat cam tu biler present…maybe x kena ngan mood aku time tu kot…ahhh lantaklah….well dia dh usik aku…tp member2 aku kater sekadar gurauan jer…yeker???cam tu gurau eh..maybe diaorg x nk aku meletop kot so diaorg ckp cam tu ker atau aku jer yg perasan sndri....maybe…mcm2 spekulasi blh di buat tp dia wat mood aku btol2 x baik..next time aku rase baik aku pki topeng lah..aku nk senyum ker x nk ker, org x nmpk kn so org pon x salah faham kan ngan aku…ish bencinya ngan manusia tu..bencinya….lesson!!!aku x kaco hidup ko, ko jgnlh kaco hidup aku!!!! I hate u today!!!understand!!!...k lah aku dh ok…aku nk study…pang ping pung.,!@#@#%#$^%$&

Tuesday, September 8, 2009

celoteh saya...

stlh wat keja yg bkn keja aku, akupon dok merapu ngan ina kt ym..hahaha...br kul 4 tp perut aku dh nyanyi lagu dondanglah sayang...ri ni aku berniat nk mkn byk tp x ikot nafsu k..blh ker???hahaha...mmm ri ni mission nk bacer ob sambil tgk usop santorian...msti best...nk ingat zmn2 kegemilangan citer ni..citer ni best gak tp x taw lh np x naik cam citer upin dan ipin kan..aaaa ngantok so mission ke2 msti tdo..hehehe...the end of the story jgnlh jd cam ni..ingat2 skit nk test...buat yg tersayang...rindunya...

Saturday, September 5, 2009

sunyi

lonely..i'm so lonely...i have nobody to make me smile..lalalala....
dlm pale nk main games...siapkan keja..main game..siapkan keja..tp satu pon x wat...mengalami tekanan yg mendalam sehingga x pat wat sumer keje..tekanan semakin dalam..lalu duduk terbaring tanpa wat ape2 sbb sume merungsingkan..nk buka pon xde selera...rasa mcm nk menghentikan waktu tuk membetulkan segalanya..ntah aper yg merungsingkan sehingga kini x terjawab....cedih sgt2
..waktu berbuka dh dekat ok lah...bye...

Wednesday, September 2, 2009

merepek in d'pagi

siapa sangka tu adalah dia...siapa tahu sumer tu kerana dia....siapa rasa sumenya kerana dia..sebuah cinta dan pebgorbanan.. taksub pada kekayaan...hilang cinta dan kasih sayang..siapa harus dipersalahkan...hmmm aper ntah aku merepek..tetibe rase nk tulis kt blog ni...sbb ati aku tertanya2 sp yg muncul dlm mimpi aku n sntiasa berulang2 sehingga aku rasa takot sgt....aku harap ianya hanya mainan tdo...

Friday, August 28, 2009

kisah 27 ogos!!

ish x sgka aku g claz pg td tp aku x dgr pon aper prof kamil ckp sbb x paham than aku pon wat keja lain..aku blutut lagu2 dr hp mia n lily..tq korang byk gak lagu yg aku dapat...hehehe...pas tu tgh ari aku ader quiz...mmm not bad soalan dia tp aku jwb jer..pas siap aku terus balik bilik than g claz balik kul 2....serius ngantok...pas tu hbz claz g cr stationery jap pas tu cr tmpt tuk buka pose...lastly pilih tmpt makan kt gementah..kt situ popular ngan ns lemak...sedap taw...mmm pas tu tuk sahur aku tapaw roti planta...kalo korang x taw nk mam kt maner g lah kt cni...mmg berbaloi...hmm tension2keja Fin x ciap lg coz aku x taw nk wat cam ner... HR x study lg padahal sok test..serius dh xde masa...aku perlukan skngn n dorongan tuk aku teruskn perjuangan ni...wah cam nk berperang pulak...huhuhu...

laparnya biler nk buker ni...



murtabak ni serius sdp...



nasi lemak special...

Wednesday, August 26, 2009

today..now..here..

ari ni tkr lecterur lg....lecterur om...ok lah gak dia ajar tp ader quiz sok..adoi isaw2...mmm pas tu claz eco batal...adoi dh semanagt tetiber xde...than balik bilik wat ni wat tu...pas tu t'tdo...ala pas tu kan g lah bazar beli mkn2...x sabarnya nk buker...hehehe....selamat berpuasa...

Cd collection..

dlm beg ni sumer cd2....shhh....



Hmmm kali ni nk story pasal cd2 yg banyak..my rumate giler byk citer ader..kitorang x mampu nk beli hard disk so kitorang pon burn jer kt cd so melambak lah citer yg ader…dulu bg org pnjm skrg dh x coz org yg pnjm tu x reti nk plg x pon reti hlgkn cd pas tu wat x taw jer…terok btol…mmm nk ikotkn blh kena ambklah ngan upk coz bnda yg melalaikn..ntah ape2 ntah..sukati aku arr nk tgk ker x…aku taw diaorg jelez sbnrnya coz zmn hbrn diaorg dh hbz…tgk citer jer bkn citer 18XXXxx….tu lain lah citer….mmm tnsion2…ni pon br lpz ambk dr kondo miey..pas ni blh lh tgk citer puas2…yeah!! tp jap jer pas ni nk bawak balik umah...huhuhu...

5 minute jer...

Wah bln pose nie bgun lmbt lg..x g claz lg….huhuhu..cedih btol…mmm tgh ari dr kondo miey balik campus…rehat2..kemas2…mmm pas tu g claz fin kul 4…hmm taw jer lah bulan ramadhan..otw nk g claz lalu bazar ramadhan menusuk btol kt hidung segala bau..bernyanyi2 perot aku..mcm2 lagu ader…hehehe…bulan2 pose kalo berjalan msti lmbt lg2 claz aku time ni kt tgkt 3..adoi tggi btol.. hmm cam biser aku gak jd muka dak lmbt so slumber jer arr masuk claz…dgn blur2 aku pon dgr lecterur ckp..tetiber dh the end of the claz…alamak br 5 minit aku dok claz dh hbz…x panas lg kerusi…hahaha mmg kelakar btol…mm pas tu aku pon lepak2 ngan diaorg byk2 topik blh lak bincg pasal khwn…hbz sumer planning terkeluar dr miey , sal n liya..hahaha kelakar lah korang ni…hmm dh hbz borak dgn begitu lamer kitorang bukak pose kt pumkin..bufee mcm2 ader..akupon ambk lah sumer..yg beshnya meja kitorang dkt ngan bufee..ape lg melantak lah kitorang sepuas2 nya..alhamdullilah..kenyang sgt2…

im ngan liya...



qis n miey....



me n sal..



buker pose...



tgk arr mcm2 kitorng mkn..









dok melepak...



lepak lg..

Continue story my bzdy..

Hmm nmpknya aku dh tua…cedih btol…dh x blh jd dak kecik lg dh…dh x remaja dh…huhuhu…so aku celebrate simple2 jer…ajak kwn2 yg rapat ngan aku…mmm btw time tu miey ngan sal sakit tenat..diaorg demam…sal blk umah sbb panaz giler badan…so aku celebrate bzdy aku ngan miey ngan geng aku yg lain, bzdy miey jatuh 12/8 sehari sblm aku so kitorang pon potong kek same2…mmm dgn my beloved romate pon sambut gak same2 coz bzdy dia 14/8…wah sume dkt2 ngan bzdy aku..beshnya blh berkongsi rasa gembira…beshlah.. ha be4 kecoh2 bzdy aku kt segamat aku jumper yana kt shah alam…well kitorng kuar same2..mkn same2..jalan same2…sp yana???dia member seperjuangan aku yg taw suker duka aku n taw lah aku ni cam ner..kitorang mmg rapat tp skrg dia dh xde kt cni coz dia dh smbg degrre kt uitm shah alam..aku doakan ko Berjaya ke arah umah tangga..hehehe….mmm tq for ur bzdy giving….tq for naim n liya for give cute bear..nisa for giv globe music …my lovely fren for give 100 words of inspire..that’s cool..hehe..n others tq gak..tq sgt2 coz ingat bzdy aku..love u all..mmuah…

my globe music



my cake n bell



me n yana





cdpnya aiskrim...



aiskrim ni paling besh n paling mahal..



potong jer lh..kena buli pki topi ni..



nk tiup ni..



my cake ngan miey....