Saturday, March 20, 2010

balik umah!!!

yeah akhirnya balik umah gak I..sonok giler sgt...hehehe....mmm hbz jer test mlm jumaat tu I terus ngadap games n citer smpi kul 3 pg...smpi I pon x larat endingya I t'tdo..nsb baik dh set jam awl2 tuk bgun pg...I nekad sgt nk balik ari..I wake up 6am...mandi, kemas n solat..than call teksi x agkt..kecewanya so no choice I kena naek pak cik kassim yg mahal tu...ok fine he's late to pick up me..I kena kejar train kul 7.30 am...tp kul 7.15 pak cik ni x muncul tiber..adoyai...endingnya dgn kelajuan yg sgt slow I dpt naek train..nsb baik hujan so train akn delay ckit kalo x kompem I x sempat naik....than totally lots of people..nsb baik I trun kt Kluang..seriusly I sgt x selesa ngan org dok sblh I..agk2 arr nk tdo..x yah lah nk ambk space I..blh dikatekn I wat gempak gak dlm train tu coz member mamat ni ngan slumber kejut dia buat ruang aku jd sempit(korang msti x pahamkn)..whateva I trus bgun n bergerk kedpn..time tu sumer tgk..I wat muker bengang arr... gangu privacy org tul..ok fine I perempuan so I kena protect diri I dr lelaki2 yg cam ni..sukati I lh kalo x nk senyum...u all bayang kan..kiri I leleaki..kanan I pon lelaki..blkg I pon lelaki..dpn I pon lelaki..apehal lah kakak ni bg sit I yg cam ni..adoyai..nk x nk kena terimalh..kiter hidup bkn sorang2....huhuhu...wah tetiber jd berperikemanusiaan....tp honestly sepnjg perjlnan I x senyum pon..ok than I ambk teksi tuk g stesen bus kluang..well totally change...I dh lamer x jejak kaki kt cni...ok 1st I kena cr kaunter bus tp malangnya lain yg I tanyer lain yg dia jwb..bengang nya...than I pasrah jerlh...seriusly takot...hmmm sbb I x reti dok diamkn akrhnya I t'nmpk bus yg I sepatotnya naek..alhamdullilah ...tp again I sorang jer gurl so I ambk sit yg dekat ngan pintu...kalo paper senang ckit I nk cabot...today is the best day..I dapat mam mskn ibu....totally delicious n nyummy....pas mam I layan hindustan..OMG totally bored smpi I tersengguk2 tgk smpilh I terlelap...the end tp I still tertanyer2 nk blk sok atau isnin..which one better???

2 comments:

open ur mouth n said something...