Wednesday, February 17, 2010

kali ni sgt merungsingkan....

aigo...totally tired with thiz felling..everything becomes worst n worst..saya ader ati n saya ader perasaan..tlg lah jgn wat sy cam ni..sy btol2 penat...tolong lah...sy x marah juz plezzz jgn wat lg...tetiber teringat ella bertungkus lumus ciapkn slide...aku balik dgn kepenatan yg teramat sgt...x larat nk bukak mata..ella suh aku berusaha tp aku btol2 x larat..mlm tu ella sgt2 marah n kecewa ngan aku...aku taw tp aku xde skit pon tenaga tuk wat...tp aku tetap gagahkan diri tuk wat gak tp malangnya aku mampu wat skit jer..trus t'tdo kepenatan...tepat jam 5 pg aku bgun tuk touch up slide tu td...OMG everything i do is gone...maybe sbb t'tdo smlm terluper nk save..aaa carelessnya...ape aku wat nie...than aper lg aku kena wat balik...aku x bp ingat slide tu ciap kul bp...yg pntg ciap jer aku ngan ella trus discuss nk present cam maner..honestly kitorang neves sgt..aku bkn present bgus sgt...well aku juz berdoa nsb kitorang baik ari tu...well sgt2 baik..lecterur pon suker kitorang present..aku x kisah lah org nk kater terok..tp tu jer kitorang mampu wat...tq for my clazmate yg bg sokongan n dorongan...syg B2...mmuah...aku balik ngan senyuman..perasaan bersalah still ader lg pd ella...kitorang pon wat segmen dr ati ke ati...well bnda ni dh jd 0-0..aku harap bnda ni x kn happen lg...mcm maner nk ambk bidang penyiaran kalo aku sndri x yakin dgn aper yg aku nk bentangkan..aku nk lupekn sumer ni...aku harap aper yg terjd..aku akn luperkn...aku akn mula hdp br...Nelissa chayok...dimana ader kemahuan di situ ader dugaan...jgn putus asa dgn aper yg terjd..

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...