Monday, January 18, 2010

fell better....

today is better than yesterday..my claz sumer dh setel..well of coz lah ada perubahan jadual lg...but it's ok for me sbb nk belajarkan so xde alasan untuk dipertikaikan...hmmm saya nk kurus lah tp x taw mcm maner..tgk diri sndri still gak cam tu..x kurus gak..nmpk tembam adalah...isaw2...mm x kisah lah bout tu tp i miss my mom cooking..really miss that..hmm sejak akhr2 ni selera mkn saya dh kurang...well saya kena mkn ikot masa kalo x senang nk jtuh sakit..dokter dh pesan berkali2 tp dokter sy btol2 xde selera ni even tdo sy kembali sempurna kul 2 atau 3 pg msti terjager...aduhai...ni yg x suker...my rumate pulak ari2 tgk citer hantu.... x takot ker diaorg ni...saya dh naik seram smpi x blh tgk ghost lg dh...btw x sempat lah nk upload pic kt blog ni...line sgt lembap so kena tggu balik umah..name pon di pelusuk Segamat dikelilingi kubur cina...amacam seram x??hehehe...

2 comments:

  1. hehe..takOt kbur cina kt segamat..horror kOt,hee~
    yep!ingt yg si adnan 2 ckp slank mat salleh..
    dia xley blah mse mkn ng bos dia..dia g sound owg kt sblh dia..yg dk kutuk dia.."owg pteh mmg ske jge tpi kain org"sengal jew..hehe!!

    ReplyDelete

open ur mouth n said something...