Wednesday, January 13, 2010

coretan seketika...

well saya tersilap salin jadual..claz yg sepatotnya kul 4 shj saya jdkn dr kul 2 smpi 6..hahaha..nsb baik my rumate sama claz kalo x hmm g lah sorang2...malu lah sorang2..hehehe...well olh sbb masa yg pnjg saya menyusun nota2 yg perlu di bawa tuk ke kelas..al maklumlah nk bersungguh2 dr biasa..hehehe..hmmm dan ari ni gak aktiviti tuk smbut bzdy sal tertunda next week ats sbb masing2 bz...hmmm rasenya pas ni x nerves dah nk masuk claz...rasa berkeyakinan skit sbb kwn2 yg lain sgt support saya..thanks sbb bg sokongan n dorongan...mmm saya ada masalah lah...sush sgt nk tdo ..bkn sbb terbiase x tdo tp serius x blh tdo...isawnya ngan diri sndri....rasa cam nk mkn aper2 ubat yg blh wat sy ngantok tp ti effect terok pulak...hmmm x taw dh nk wat aper...dgn adenya telinga yg peka mcm2 terdengar...huhuhu...hmmm org kater saya x pat tdo coz ader masalah agi..tp wat masa ni saya rase sumer ok...hmm mgkn sbb terpikir kn no name yg tetiber lain mcm...hmm my rumate pon ader problem tp saya comfort kn diaorg dgn bg kate2 semangat...hope diaorg lbh berkeyakinan dr biaser..ari ni gak my gud fren kt skulmate call..well seperti biaser dia ajak lepak kt UIA...mmm kt marhalah sufiah kot namanya...ntah lah x ingat...tp saya ni nakal n semakin nakal..kalo diaorg taw saya nakal msti kena marah..adoyai..kwn2 saya version ni baik sgt..alim..sumer labuh2..hehehe...saya ni x sesuai nk mcm tu...huhu...hmm coretan sy smpi cni jer sok sy karang lg...

2 comments:

  1. bukan ko kaki tdo ke weh?
    adeh..ko nakal mcm ne pun aku xkesah..tetap cyg kt ko.. :)

    ReplyDelete
  2. em..awk ok la..pki labuh...mke da kiut...pki tdung pn kiut,,tp free hair pn kiut gak..hehe,,,
    eemm..mmg tOl pn..ble kitew adew mslh..kitew ssh nk tdO..sbb pkiran kitew brcelaru...thats why la..ssh nk tdO...kdg2 kitew xpasan kitew adew mslh...emm..tp cbe kitew amek mse kit renungkn dri kitew..di situ lah..kitew jmpe pnyebabnye...emm,,

    ReplyDelete

open ur mouth n said something...