Monday, December 7, 2009

voice

Well aku br jer katam satu drama Jepon..seriusly touching sgt2..setiap episode aku meleleh..tajuk citer ni VOICE…student perubatan yg ambk forensic berusaha mambantu org2 yg dh mati…mksdnya mcm even dh jd mayat..atas siasatan n kajian yg diaorg wat byk bnda yg terbukti disebalik kejadian…biler aku tgk citer ni br aku taw nk jadi dokter msti dikurniakn nilai hati yg tggi tuk menyelamatkan org..x sumer org ader hati ni…n bile kiter hidup org dapat dengar suara kiter tp biler kiter mati ader ker org nk dgr…so org2 yg keja forensik nil ah yg membantu menyuarakan suara org yg dh mati…mmm tp forensic kt Malaysia x sehebat forensic diaorg.. tp drama ni x sehebat drama jepon mr brain…jalan cerita sama cumer bg aku voice ni lg logic dr mr. brain dr segi makmal perubatan…mmm whateva it is aku skrg dh minat drama jepun sbb aku rase diaorg ader cara tersendiri dlm hidup dan aku sgt kagum..sbb tu Negara diaorg sgt maju…the end of my story is kalo korang nk rase dunia medic tgk lah citer voice..byk pengajaran..tq ella for give this story to me…tq sgt2…

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...