Friday, December 11, 2009

FIGHT!!!!WATCHA!!!

Pang..pom..pin…well ari ni aku pat kuar so aku contact bell ngan ella nk hangout samer2…than kitorang pon g jusco tebrau…tgk muvies santau….not bad citernya….seram tp ader elemen lawak dlm tuh…mmm tp kapel sblh aku bising nk mampos..mcm x pernh tgk muvies…mkn mcm kt meja mkn…popcorn..twesties..ape kejadah ntah dia mkn….naik menyemak aku tgk….hmm than after tgk muvies kitorang mamam…kenyang2….pas tu kitorang round sejusco tuh….giler penat….tp aku rase seronok..sgt seronok dh lame x rase cam nih…huhuhu…..thanks to nabila lukman n nurul aqilah..ur gurlzz r the besh….kuar nie pon sbb nk bius be4 dpt result…biler dh dapat well terok sgt2…serius aku cam xde fell pulak….aku cam dh bius ati aku smpi aku xrase pape pulak huhuhu…apelah aku ni kn…hmm apepon aku akn trus berjuang n berusaha tuk capai segala cita2 aku..aku akn truskn usaha aku..gagal berkali x bermkner x blh bangkit lg..ini ujian dr Allah..aku kena lebih berusaha….NELISSA FIGHTING!!!!

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...