Thursday, November 12, 2009

story kiter....

Well time to say hye….mmm lots of story I nk citer..well exam I x hbz lg tggl satu paper jer agi….i hope I will do well..ok stop citer pasal exam….well I do lots of thing lately…tp I nk citer pasal makan dulu…mmm I ader mkn kt satu tmpt ni kt maner lgkn kalo bkn kt segar amat…so blh tahan sdp gak food ni tp lamer2 blh jd muak…n special drink….cam maner lh x gemok....kena g exerciselh cam ni...

nyummy..nyummy...



air biru tu mmg sdp..... ice lemon tea pon sdp..sumer sdp lh...



Than bout my clazmate yg sgt2 happening..ape2 pon blh jd…sebut jer D5B2 msti org taw…why?? Coz in my claz sumer nya hot2….bak kater org sekali pandang x ckup lah…iyeker??? Hehehe….

say cheese....dlm rmi2 ni ader lecterur Fin..kamsamida for teaching us....



Ohohoho bosan nya x taw nk wat aper…time tu yana cancel nk dating ngan I so I’m going tu Gunung ledang mandi manda tp yg x sonoknya kejap jer coz tetiber hujan turun..yg penting I sempat lemaskan diri kt situ..hahaha..than aftr x taw nk wat aper I pon ajak yana lepak mam..ending pat gak I jumper ngan yana….Btw tq for ella sudi temankan g gunung..tq sesangat…ti blh ajar renang yerk…mmm n liya n naim tq so much coz bwk kitorang g saner…so much fun...hahahaha…..

eppy!!super eppy!!



ella takot lemas eh.....



hehehehe....



Tut..tut..tut…msj dr hp I bunyi lah….yana ajk I teman dia meziarahi segar amat…rindu kt segar amat yerk cik yana….hehehe…hmmm well penat gak teman dia g saner n sini…hmmm than kitorang g tmpt memorial kami..memorial ker???hahaha maybe sbb I ngan dia jer yg suker marry brown….pas tu ayah yana hntr I pulang ngan selamat..tq ayah yana n tq yana for everything..jager baby green baik2 taw…

sudah2 lah tu cik yana...





baby pink....



Hmmm cuaca mendung jap agi msti hujan..ape nk wat ni..xde mod lh nk study…rumate I tdo..yg lg satu g jejalan kt melaka..yg lg satu dh blk dh….so I pon kemas2 skit brg…so I ader kotak lamer..tp nmpk cam x bermaya…so I pon create supaya jd sedap mata memandang..well I taw I x kreatif maner pon…tp ok lah ni….

cantik x???



pandangan dr sisi...



pandangan dr ats...



Tong!!tong!!!hmmmm ader 2 brg yg I dapat candid dr rumate I yg sgt happening…so she buy new clothes yg ader pink colour padahal dia x suker colour pink maybe coz I yg pilih mmg lah…hahaha…mmm than she like’s to open lappy all the day…siap I pon terjoin sekali..i mmg suker aper2 citer yg dia promote kt i…tp br2 ni yg plg besh citer we got married totally sweet..kamsamida ella…

lappy oh lappy...nsb baik x boom...



ella sesuailah....



I sakit..smpi nk demam nk tdo pon , nk makan lg x blh…..so someone care bout me…dia g kolej i..give flower n bubur…so sweet..this is beautiful thing that happens to me..tq for ur concern..really love u…than pas bp ari I dh recovered from sick….

tq for thiz beautiful flower....

1 comment:

  1. sape bg bunge tu?????
    sape? sape? sape????
    cepat gtau aku lisa....kalu tk tknk kawan...
    hahahaha..miss u....

    ReplyDelete

open ur mouth n said something...