Tuesday, October 27, 2009

kisah mimpi aku....

pada mlm yg sepi...aku dibuai mimpi tp kali ni x bp nk indah sgt....ok lah..aku mimpi aku khwn...giler arr...plhn parents aku kire cam terpkse arr ikot...majlis pon x meriah maner tp mamat tu mmg kaya...than bapa mentua aku bwk kitorang g honeymoon kt india...india???x menarik btol...mmm tp lynlh bp mentua supportkn....pas tu...husband aku ader keja kt india..business matter so aku kuar jejalan ngan kakak ipar...jalan2 tetibe aku nmpk surgery n aku suh aku husband aku ambk..aku kater cpt coz aku sgt takot...aku ckp aku kt dpn surgery bertentangan ngan shell..n dia kater odw...pas tu dtg sekmpulan yg bwk senjata tajam n bunuh org..kitorang pon lari...takot....kitorang msuk dlm surgery tu...tp tibe2 yg lelaki jahat2 tu tuduh kitorang yg bunuh..x pasal2 kitorang kena tgkp...pas tu the end of mimpi tu xde sp dpt selamatkn aku ...cedih2...husband aku dh cube mcm2 cara nk lpzkn aku...sygnya dia kt aku...mmm khwn pkse kn...pelik nya...than rumate aku kejut aku bgun subuh..berakhrnya sebuah mimpi yg scary skit bg aku...mmm pas tu bout member aku yg konvo..dia dak DIIM...td dia call story kt aku mcm2 pasal konvo..giler besh...x sbrnya nk konvo tp giler sebak sbb yelah teringat pengorbanan parents kiter...hmm aku akn usaha sungguh2 tuk capai matlamat...aku kena gak..ha!!luper nk bg taw n aku rase yana kn aku ni pon taw...aku ni semanagt jer lebih tp bukak bukupon x..hampeh tol..hehehe...

3 comments:

  1. amboi..mimpi xleh blah..smpi dh kwen tu..kwen nt jmput ek/???hehhehe

    ReplyDelete
  2. kalu die tk jmpu kite kawen..kite yg g bnuh die...hihihi..hye lisa...nice blog...

    ReplyDelete
  3. best kONvo..hehe..bljr sungguh2 t dpt rse la...emm,,kamOO bley wt!!chaiyOk!!
    sal cter antu kt segamat xabes ag..bkn illusion sbnrnye...owg yg xpnh kne jew ckp illusion..owg yg pnh kne...fuhh!!!serik!!beb!!
    mse sy kt tOilet..sy dgr cm suara owg usik sy..sy ingtkn mmbe2 sy..sy wt bdO la...sy kua.tgk xde owg pOm..sy sOrg jew...cuakk!!!mse 2 sy part 1...da lme da..tp kenangan 2..

    ReplyDelete

open ur mouth n said something...