Monday, October 26, 2009

ape nk jd nie????

Wah dh hbz dah main game sushi…the end of the game congrate coz I’m the king of sushi pas bukak 6 restoran kt jepun…hahaha…blh tahan interted games ni….pas tu dh hbz dh tgk citer mr. brain…seriously citer tu mmg besh..besh giler wa ckp sama lu…macam csi tp teknologi dia lg hebat..mcm2 ader…jelez giler ader skrin yg blh main tekan2 jer…akupon nk gak…mmm byk2 episod ader 2 yg scary…episode mkn org ngan gurl kena kurung 15 tahun..tetiber aku terpikir dak yg kena culik tu..ntah aper citer ntah….aku takot jer jd cam citer mr. brain tu..scary nya…yg plg pntg my rumate yg x bp minat japan tgk sekali…lain dan x bkn nabila lukman lah….1st time dowh tgk..aku rase kagum sesangat….hehehe…mmmm cam menariklah…tp dia tgk jap jer coz nk g study than aku lyn sorang2 kebetulan nisa tdo pulak tu..mmm my rumate lg sorang…yg lg sorang balik..eh lupe lak aku nk bg taw aku ader4 org rumate taw…mm smbg balik citer…tgh aku tgk drama ni byk kali aku dgr org ketuk pintu bilik tp xde sp2…geram btol…splah yg main ketuk2 ni..tp aku dgr dgn jelas…tp biler tgk xde sp2..kiri n kanan pon xde..kalo ader org main2 x kn dia blh hlg dlm bp saat..x logic..kalo dia lari msti dgr bunyi tp lgsg x bunyi aper2…n biasanya kalo org nk msuk bilik aku msti main bukak jer pintu….pelik2….aku citer ngan rumate aku pon diaorg senyap jer…yelah2 khayalan aku jer..huhuhu…splah nk cy citer2 ghost ni kn….nsb baik lah baby2 bell temankan kalo x seram gak aku..ala bel blk lak baby pon xde..splh nk teman aku pas ni…huhuhu..takotnya….btw sok aku ngan ella nk g jejalan kt segamat…mmm ni sbb plan aku g melaka x jd..plan aku g kl pon x jd..cedih btoll..segamat pon segamat lah…..jalan ngan ella besh ckit….aku blh bwk dia round satu bndr segamat…..n ella ajak aku main basikal..peh sgt menarik..aku mmg suker aktiviti2 cam ni..blh hlgkn tension…n x kire apepon berlaku mlm ni aku kena ciapkan gak nota2 aku yg terbengkalai td gara2 perut dh berbunyi….hehehe…hmmm rindu kt ibu n papa tp still degil x nk balik umah n xnk call..np ntah..jiwa kacau..huhuhu….

1 comment:

  1. kitew skor final k..kdg2 lecturer xkire pOm carry mark..chaiyOk2!!
    adew antu ea kt uitm segmat?kite pOm pnh kne gak dlu mse dk kt sn..kt SR wing 3c..mse tg stdy sorg2..tbe2 trlelap..pas2 trsedar tgk ada sorg bdk dk stdy kt meja..aduii!!cuak gler..pntu da knci..sy sorg jew dlm bilik..bkn org la tu..antu la..arghh!sy bce surah kursi..berbelas kali gak..bdn xley grak..bdk tu snyum jew kt sy..arghh!!!
    pas2 tbe2 bdn sy ley grak..sy bgn dru tilam...tgk kt meja..bdk tu da xde..sy trus kua bilik cpt2 g bilik kwn...byk ag kisah sy kne kt sn...klu awk minat t y crita..pengalamn kt uitm segamat..huhu

    ReplyDelete

open ur mouth n said something...