Wednesday, September 9, 2009

sharing is caring ker???

Hmmm kater org sharing is caring tu sgt bermkner..akupon rase cam tu…lg2 kalo sharing dgn org yg tersyg kan…tp mlangnya ader limitation…tu x blh ni x blh…np msti nk sembnyikan sesuatu…bg jer lah taw kan..x sush pon…kdg2 aku suker wat spekulasi sndri…mmm means that msti ader smthg wrong… tp ti org kater fitnah pulak tp dia wat kiter ckp cam tu sp suruh kan..hehehe…np x nk sharing..sbb takot ego jatuh..ker takot pecah tembelang…teringat pulak dulu aku x kisah pon nk sharing ker x nk sharing ker smpi satu masa rupenya dia mainkan aku..start dr tue aku rase kecewa sgt ..kecewa sbb semua adlh penipuan…korang nk ker aper yg korang lalui satu penipuan msti x nk kan..aku rase hal ni lg trok dr wat kontrak cinta kan…sbb sumenya palsu…hmm salah ker kalo nk sharing..kater cikgu blh hlgkn beban dr tekanan mental…aku suker sharing sumer bnda dgn org yg aku syg…x kire aku marah ker,sdh ker, eppy ker ataupon brg2 aku ker tp kalo member aku x nk sharing ti lain jdnya...sush gak kan…x pasal2 bermain dgn air mata…huhuhu x mo lah…aku nk dia taw.aper aku rase even telinga dia sakit dengar tp dh lame2 aku cam dah takot nk sharing sbb sharing is caring dh x bermkner lg..dah malap…kdg2 hanya dibuat perangkap untuk aku..hehehe takotnya…

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...