Wednesday, September 9, 2009

bad day!!

Fuh hbzpon claz tuk ri ni tp kena prepay tuk test OB…serius td aku x nk g claz eco coz ngantok tahap giga…huhu…tp member2 aku tarik aku g claz gak..aku pon g lah…kalo diaorg perasan mmg dr awal claz aku x senyum pon..muker aku serius kot wat nota OB….mmm td ader present kt claz n tiber that one person tu jer psyco org…means that dia tanye mcm2 soalan coz dia kater muker msg2 nmpk boring…aduhai bkn boring lah pandai tp ngantok…kiter kalo ngantok bnda kt sekeliling pon jd cam xde.. menarik cam ner pon korang present kalo dh ngantok mmg ngantok lah…aku taw mmg korang presnt sgt2 bgus..kalah aku ni ha yg gagap giler…nk sebut pon blh tergeliat lidah…hmm tp seriusly aku x suker dia psyco org cam tu tp bg aku mmg bagus pon dia wat cam tu biler present…maybe x kena ngan mood aku time tu kot…ahhh lantaklah….well dia dh usik aku…tp member2 aku kater sekadar gurauan jer…yeker???cam tu gurau eh..maybe diaorg x nk aku meletop kot so diaorg ckp cam tu ker atau aku jer yg perasan sndri....maybe…mcm2 spekulasi blh di buat tp dia wat mood aku btol2 x baik..next time aku rase baik aku pki topeng lah..aku nk senyum ker x nk ker, org x nmpk kn so org pon x salah faham kan ngan aku…ish bencinya ngan manusia tu..bencinya….lesson!!!aku x kaco hidup ko, ko jgnlh kaco hidup aku!!!! I hate u today!!!understand!!!...k lah aku dh ok…aku nk study…pang ping pung.,!@#@#%#$^%$&

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...