Tuesday, August 4, 2009

kahwin lagi...

Wah..g umah org kahwin lg….berbaju songket berselendang hitam tp berselipar putih..wakaka…luper nk bwk kasut blk umah Fae….mmm ri tu kenduri khwn sedara mieymiey…pas hbz jer keja touch up sane..touch up sini kitorang pon gerak g Melaka….smpi jer kitorang salam2 nsb baik aku pki losyen..wangi skit..tp dgn berbaju kebaya..panaz dia Tuhan jer lah taw..nk terbakar rasanya…pas tu mkn…aku br taw kenduri khwn kt Melaka lain skit dr Johor…mm lauk nya ader daging msk kicap..ader papedum..ader buah…pas tu kuih koci ngan berjenis2 agar2…meriah sgguh mknanya…time kitorang mkn paluan kompang pon bergema…adoi berdetakjantung aku…mcm aku lak nk naik pelamin..lastly kt majlis tu kitorang memulakan penggambaran di atas pelamin….mmg lain rasenya…hahahaha….pas tu bak kata org alag2 pekasam biar smpi ke pangkal lengan…alang2 dh smpi Melaka ape lg g jln2 lh….kitorang pon g tgk movie harry potter…hmm not bad lah citer tu… harry potter be4 ni lg best…ruginya x tgk time dulu..tp cedihlah Dumbeldor mati….nk dijadikn citer tgh jejaln ni jumper yana n athirah…hmm riuh sekmpg lh jwbnya…borak2…ckp2..gosip2..hehehe….hbz jer jejalan sane sini..kitorang pon balik dgn speed yg maksima..

kt kondo mieymiey..



baru lepaz bersantap...




dok atas pelamin....berdebar tu..

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...