Tuesday, August 4, 2009

H1N1!!!!

Dear blogger…tetiber ri ni uitm pat cuti 1 week coz wabak h1n1…x taw ker yg aku ni byk keja kena wat tetiber bg cti..seronok mmg seronok tp keja sumer terhenti…aku isaw lh ngan pojek aku..mcm dh kusut sgt..aku sgt isaw…huhuhu…hmm aku blk ngan mieymiey ngan kwn dia..kt tgh jln selisih ngan bell…well nk dijadikan citer kwn miey ni mmg pecut hbz…kecot perot aku naik ngan dia…hmmm rasa mcm kt litar sepang..nsb baik xde aper2….yg lg wat aku bengang blh pulak jem kt highway ngala ke jb….ni sumer gara2 org yg terhormat…kalo lah aku ader power..aku nk ckp ngan org tu..”dh taw ni highway , pas tu dh jd penghalang jalan x blh ker bwk laju2…aku taw lah keliling ko polis trafik..jgnlh berlagak…hahahaha”… hmm hbz aku pas ni kena pancung huhuhu takotnya….tp aku akn ckp kalo aku ader power lh kalo xde kena lh istighfar byk2….kenalah S.A.B.A.R…..hmm mieymiey tq yerk….kiter smpi ngan selamat..dpt gak jumper ngan kerinci mieymiey yg makin gebu…urmm parents aku dia br balik melawat dr uda so diaorg pon ambklh aku…termasuklah atok2 sedara aku..aku sgt2 lapar biler dh smpi johor…yg penting papa aku belanjer aku mkn nasi lemak yg aku rasa plg best kt Kulai….love u…

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...