Wednesday, August 26, 2009

Flashback Kekecohan interview

My subject sem ni ader kena mengena ngan humam resources so assgmnt kali ni kena interview berkenaan ngan human resources…agak mencabar gak arr time wat keja ni…mula2 aku ngan group aku pilih gardenia nya company tp last minute manager dia lak xde….plan bagai nk giler ni….tetiber jd cam tu so kitorang pe lg cr sumer nmbr company than call sumer2nya..banyak wo lbh dr 10 kot…hbz kredit gua…pas tu dh last2 tu give up giler…than aku pon suh liya try last company ni…alhamdullilah rezeki kitorang dpt gak interview company tu….nk taw x company aper??? Jeng..jeng.. NSTP lah…mmg d’bomb lah company ni…so on that day kitorang interview berdebar kot sbb kitorang luper ari tu ari jumaat so kena lah berbaju kurung yg kitorang ni gi bantai pakai suar..hahaha..kecut btol…kitorang siap kena cek suhu badan lg be4 masuk..apepon besh giler g interview..the guy yg kitorang interview mmg sempoi, sporting, noty giler2 mmg besh lah…Encik Nizam baik punye….than tanye tu tanye ni..kitorang pon balik mengikut haluan msg2…tu lah pengalaman kitorang g tanpa surat Uitm coz time tu tgh sibuk H1N1 so student x blh g wat assgmnt kt luar tp kitorang redah jer…hehehe….

naim n liya



it's me



miey ngan sal...



enck nizam ngan kitorang...not bad kan dia..



kena tggu ni....

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...