Tuesday, August 4, 2009

cuti..cuti...

Dear blogger..bosan nya kt umah x taw nk wat aper..so tuk hlgkn bosan aku msk kari kepala ikan ngan goreng sayur kacang panjang..adk aku pulak bersungguh2 tumbuk belacan sbb nk wat sambal belacan pas tu kitorang pon mkn same2..mmm parents aku g kenduri so aku mkn ngan adk aku jerlh…hbz jer aku smbg main games….adoi geram tol asyik kalah jer main game ni..aku main game shopping mania… aku rase aku ni x suker sgt shopping so sbb tu lh sush nk apply dlm game, tu yg blh kalah jer…ptg lak aku wat minuman ptg..hahaha xde keja aku pon menggoreng cempedak..aroma dia sgt menusuk perut aku..hehehe…

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...