Wednesday, August 26, 2009

Continue story my bzdy..

Hmm nmpknya aku dh tua…cedih btol…dh x blh jd dak kecik lg dh…dh x remaja dh…huhuhu…so aku celebrate simple2 jer…ajak kwn2 yg rapat ngan aku…mmm btw time tu miey ngan sal sakit tenat..diaorg demam…sal blk umah sbb panaz giler badan…so aku celebrate bzdy aku ngan miey ngan geng aku yg lain, bzdy miey jatuh 12/8 sehari sblm aku so kitorang pon potong kek same2…mmm dgn my beloved romate pon sambut gak same2 coz bzdy dia 14/8…wah sume dkt2 ngan bzdy aku..beshnya blh berkongsi rasa gembira…beshlah.. ha be4 kecoh2 bzdy aku kt segamat aku jumper yana kt shah alam…well kitorng kuar same2..mkn same2..jalan same2…sp yana???dia member seperjuangan aku yg taw suker duka aku n taw lah aku ni cam ner..kitorang mmg rapat tp skrg dia dh xde kt cni coz dia dh smbg degrre kt uitm shah alam..aku doakan ko Berjaya ke arah umah tangga..hehehe….mmm tq for ur bzdy giving….tq for naim n liya for give cute bear..nisa for giv globe music …my lovely fren for give 100 words of inspire..that’s cool..hehe..n others tq gak..tq sgt2 coz ingat bzdy aku..love u all..mmuah…

my globe music



my cake n bell



me n yana





cdpnya aiskrim...



aiskrim ni paling besh n paling mahal..



potong jer lh..kena buli pki topi ni..



nk tiup ni..



my cake ngan miey....

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...