Wednesday, August 26, 2009

Cd collection..

dlm beg ni sumer cd2....shhh....



Hmmm kali ni nk story pasal cd2 yg banyak..my rumate giler byk citer ader..kitorang x mampu nk beli hard disk so kitorang pon burn jer kt cd so melambak lah citer yg ader…dulu bg org pnjm skrg dh x coz org yg pnjm tu x reti nk plg x pon reti hlgkn cd pas tu wat x taw jer…terok btol…mmm nk ikotkn blh kena ambklah ngan upk coz bnda yg melalaikn..ntah ape2 ntah..sukati aku arr nk tgk ker x…aku taw diaorg jelez sbnrnya coz zmn hbrn diaorg dh hbz…tgk citer jer bkn citer 18XXXxx….tu lain lah citer….mmm tnsion2…ni pon br lpz ambk dr kondo miey..pas ni blh lh tgk citer puas2…yeah!! tp jap jer pas ni nk bawak balik umah...huhuhu...

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...