Tuesday, August 4, 2009

aduhai sayangku...

Dear blogger..ari ni aku bgun lmbt sgt..tp aku terus bersiap tuk kuar..disbbkn aku x taw nk drive kena lh jln kaki g ke kedai..aku kena pos brg tuk adk aku yg study kt kedah….urmm pas tu aku g kdi phone masukkkn game..OMG game lg…giler lh aku ni…. 3 games 5 ringgits..oklh kot..aku ni sajer jer nk buang duit…adoi kena saving..kena saving ni…hmmm sbnrnya aku tgh cr game the sims 3 yg blh masuk kt vista…aku btol2 nk..tp sush lh nk cr…mmm aku kena stop ni..adk2 aku dh sibuk bergaduh..mmg nk kena diaorg ni…dh main sane main sini gelak sane gelak sini pas tu gaduh..x paham btol aku…./.’,’/.’;][=-!@#$%^^&&**()

No comments:

Post a Comment

open ur mouth n said something...