Wednesday, August 26, 2009

5 minute jer...

Wah bln pose nie bgun lmbt lg..x g claz lg….huhuhu..cedih btol…mmm tgh ari dr kondo miey balik campus…rehat2..kemas2…mmm pas tu g claz fin kul 4…hmm taw jer lah bulan ramadhan..otw nk g claz lalu bazar ramadhan menusuk btol kt hidung segala bau..bernyanyi2 perot aku..mcm2 lagu ader…hehehe…bulan2 pose kalo berjalan msti lmbt lg2 claz aku time ni kt tgkt 3..adoi tggi btol.. hmm cam biser aku gak jd muka dak lmbt so slumber jer arr masuk claz…dgn blur2 aku pon dgr lecterur ckp..tetiber dh the end of the claz…alamak br 5 minit aku dok claz dh hbz…x panas lg kerusi…hahaha mmg kelakar btol…mm pas tu aku pon lepak2 ngan diaorg byk2 topik blh lak bincg pasal khwn…hbz sumer planning terkeluar dr miey , sal n liya..hahaha kelakar lah korang ni…hmm dh hbz borak dgn begitu lamer kitorang bukak pose kt pumkin..bufee mcm2 ader..akupon ambk lah sumer..yg beshnya meja kitorang dkt ngan bufee..ape lg melantak lah kitorang sepuas2 nya..alhamdullilah..kenyang sgt2…

im ngan liya...



qis n miey....



me n sal..



buker pose...



tgk arr mcm2 kitorng mkn..









dok melepak...



lepak lg..

1 comment:

  1. si emiey kuat makan!

    haha. k.lisa, kem salam kat emiey ek ;)

    ReplyDelete

open ur mouth n said something...