Tuesday, June 2, 2009

suka..sayang...cinta...

LOVE????
It’s hard to explain….it’s hard to know…this is not like romeo n Juliet…. Laila n majnum… mawas n zatil… it’s juz a lagend….can u share to me bout love….to me love is everything… everything will comes out true from heart….why???? make u fell becomes happy, sad, jealous, dumb, great….n whatever did u fell now… and the greatest it will transform u become good or bad person… wow!!! Power of love to strong…boleh kalah sumer superhero kt muker bumi ni….tp kalo korang tgk citer pon superhero msti fall in love jgk kan….hahahaha….. dunia skrg x mcm dulu…skrg ni blh touch n go….kdg2 pki smart tag pon blh dapat (kad kredit)… tp malangnya rmi pengguna suker cash….cpt skit dapat…korang perasan x… skrg ni byk cinta palsu….hmmm tgk yg gurl bukak sane bukak sini br lelaki suker…kate lelaki tu milik dia rupe2nya milik youtube…yg boy pulak kena ader bunyi…bunyi aper…bunyi kacing..kacing….zap….zap…bunyi aper tu???korang jgn piker bukan2 eh… tu bunyi money n kredit kad… cuber korang bunyikan lg sekali…hmmm brlah gurl keliling pinggang…saat tu lah ku cinta padamu padahal ku cinta duitmu…lg satu yg biasanya, lelaki baik msti dapat gurl jahat tp gurl baik dpt lelaki jahat, cam ner tu beb…runsing..runsing…tp yg sepadan tu teruskanlah jgn ragui antara satu sama lain… suke???salah ker kiter menyukai org…suker x bermkner kiter nk bercinta dgn org tu…suker x bermkne kiter kena balas suker tu….x salah suka org tp sekadar suker lah kn…bkn nya aper pon..even dia bkn artis kiter blh suke dia mcm artis…np org suker artis..sbb rupa dan bakatnya…bg manusia biasa suker sbb rupa ataupon perangainya….salah ker???? Suker adalah basic bg sayang dan cinta…kalo org yg kiter suker tu x suker kite it’s ok…juz think positif…sekrg2nya kite pernh menyukai org…. kalo korang nk tmbah aper2 silakan…..sbb kisah suke…sayang...cinta…x akn berakhir…korang tgk cerita sepi….. best… ni sajak dlm ceriter ni…
Bisikku pada bulan,
Kembalikan,
Temanku,
Kekasihku,
Syurgaku,
Tanpa dia mlm menemaniku,
Sepi memelukku,
Bulan jgn biar siang,
Biar alam ini kelam,
Biar dia sepi sepertikku..

1 comment:

  1. kak nel punyer penulisan dekat sgt lh...
    x pelh pah dpt hbskan juga entry about this
    kak nel puitis nmpk...

    ReplyDelete

open ur mouth n said something...